Du är välsignad och beskyddad vart du än går.

Jag har varit med om många tillfällen i mitt liv när jag blivit varslad och fått tecken eller bara vet vad som kommer att hända innan det händer. Ett av dessa tillfällen är för några år sedan när jag var på väg till mitt jobb mycket tidigt på morgonen. Plötsligt fick jag ingivelsen att jag skulle sakta ner bilen. Vilket jag också gjorde.

Då kom det massor av fåglar flygande ur storskogen, de slog med sina vingar emot rutan, det kom också skogsmöss och en kanin hoppandes över vägen. Allt gick mycket snabbt. Efter det kom den stora ståtliga vackra älgen. Stor och majestätisk, vände han sitt stora kronbelagda huvud emot mig och stod och tittade på mig. Vilket som kändes som en evighet men säkert bara varade i någon minut. Efteråt fick jag en sådan otrolig trygghetskänsla och ett stort lugn som bara landade i mig och jag rös.

Vid ett annat tillfälle var jag och min man på semester på Kefalonia en grekisk ö i Joniska havet. På dagen vi skulle åka hem kom det in ett oväder i från Italien. Det mulnade på under dagen och regnet började ösa ner, det blåste orkanvindar över ön. Vi körde vår hyrbil till flygplatsen lastade ur och sprang till flygplatsen så fort våra ben bar oss. Väl inne checkade vi in liksom alla andra som skulle iväg.

Vi satt i många timmar för inga flygplan kunde lyfta eller landa för den delen heller. Flygen fick vända om och nödlanda på andra öar runt om. Så de som skulle startat sin resa tidigare än oss fick checka ut sitt bagage igen för att få övernatta ännu en natt. Vi började undra om vi skulle få göra detsamma.

Men jag började få massor av tecken på att vi skulle komma i väg emot Göteborg under kvällen. Mer och mer tecken kom till mig. Så jag sms våra barn som var hundvakter att vi skulle kunna komma hem under natten och så blev det när mirakel efter mirakel kom.

Flyget från Göteborg var försenat av någon orsak. När det kommit ner till Kefalonia för att lämna av passagerarna så lugnade sig plötsligt stormen, så de kunde landa och lasta av alla passagerarna och sedan lasta in alla oss som skulle åka hem och starta färden hemåt mot Göteborg. Inget annat flyg kunde landa eller starta den kvällen och natten för efter det fortsatte stormen i ett dygn till.

Vad vill jag säga med detta? Du behöver inte vara rädd allt är redan ordnat. Ta reda på vem du är så kan du höra din inre röst bättre. Du är mer än du tror, du är alltid älskad och beskyddad.

Med Kärlek
Anna

#hälsa
#välmående
#kurser
#glädje
#livsval
#oneness
#enlightenment

Dela på Facebook