En ny recension som jag fått i dag. Blir så glad. Tack Ingela

Vilken bok du har skrivit! Har läst 1/4 och jag kan säga att det går rakt in i hjärtat det jag läst hittills! Lilla vän, att du har kommit ur denna tid av kaos, våld, utanförskap och ensamhet med ett så stort hjärta som du har. Visar på att det vi går igenom är livslektioner som vi ska lära oss av, vilket många gör, i nästa liv. Men du har valt att göra något av dina erfarenheter i detta livet! Jag blir så berörd och känner att Du har verkligen hittat ” your purpose in life” in a good way! Jag är så tacksam att ha fått möjlighet att ” prata” med dig, följa dig i ditt arbete! Du är en sann inspiratör för min egen utveckling, du ger mig kraft och mod att följa min väg (som är att inspirera och få människor att hitta sin kraft och följa sin inre röst, sina Drömmar) på mitt sätt med coachning och att bara vara i mitt ljus och kraft! Många varma s?liga kramar till dig!

Dela på Facebook