För många år sedan var min dröm att flytta utomlands

Vi har precis kommit hem från en veckas semester på vår favoritplats Rhodos. Vi har varit där 15-20 ggr under årens lopp. Det har varit ett bra och vackert ställe att vara på. Vi har bilat runt ön 6 ggr och hittat nya vackra ställen att bada och njuta på. När jag var yngre drömde jag om att få flytta hit och att bo här. Att utmana sig själv med att lära ett helt nytt språk en helt ny kultur. Idag har jag inte längre dessa drömmar, jag trivs med mitt liv precis som det är vi bor så vackert och Sverige är så fantastisk på så många sätt. Jag tror min längtan som jag hade för många år sedan berodde delvis på att jag inte trivdes riktigt med mig själv (jag var inte hemma i mig). Jag var ständigt på väg någon annanstans.

Idag står jag stadig i mig, jag vet vem jag är och vad jag vill. Jag tar hand om mig varje dag och ger mig det som jag behöver och det skapar trygghet och en hemmakänsla som du inte kan hitta någonstans utanför dig själv. Jag vet att det är jag som måste ge mig det som jag behöver för det kan ingen annan göra, de vet inte vad just jag behöver. Jag kan tala om det för dem men det är inte samma sak. Allt kan du ändå inte få av någon annan. Då blir du lätt en klängranka och fotboja. En sådan relation vill ingen ha, inte den som är behövande och inte den som måste lyfta den andre hela tiden. Ingen är här för att lyfta dig ett helt liv.

En relation blir bara bra när vi turas om att vara starka och svaga och ibland starka tillsammans när orkanen går över. Min längsta relation har varit i 33 år med min man vi har växt tillsammans och ihop. Vi är inte längre de personer som vi var när vi träffade, vi är idag något mycket större och starkare. Vi har en djup vänskap, kärlek, respekt och glädje till och av varandra. Han är en fantastisk man.

Din relation till dig själv skapar alla andra relationer som du har i ditt liv så börja med dig själv. Sluta aldrig vara nyfiken på livet med allt vad det innebär, var tålmodig med dig själv, var tacksam och generös, döm inte dig själv, visa acceptans och kärlek till dig, ha tilltro till dig egen kapacitet och ditt eget inre vetande, släpp taget om det som gör dig ledsen, trött, arg och uppgiven. Du behöver inte vara något mer än den du är, du duger precis som du är nu. Du behöver inte uppnå något annat än att ge dig det som du behöver, du kan vara helt utan agenda och bara uppleva nuet här och nu. Det som är här och nu är tillräckligt. Det är så du skapar trygghet och balans i dig, så du kan kalla in din hjärtas dam eller ditt hjärtas man.

Jag kan känna idag att det var bra att vi inte flyttade ner, det hade nog skapat mer kaos än helande i oss. Kanske i ett annat liv. Det är fantastiskt roligt att åka ner och vara där i värmen vid havet och alla vackra vyer och det kan jag få när jag vill. Vi har tillsammans skapat det bästa förhållandena som vi vill ha.

Alla drömmar är inte meningen att de skall bli uppfyllda.

Rhodos i våra hjärtan.

 

Sluta aldrig att drömma och att vara nyfiken.

Följ hjärtats viskningar

Du har alltid dig själv med dig vart du än går i världen

Din inre värld blir din yttre värld

Med Kärlek

Anna

 

©️ Copyright ®️ Mindpower.one

 

Dela på Facebook