Från och med nu

 

Från och med nu skall jag dansa mer, sjunga i duschen, skratta med vänner. Från och med nu kommer min lust, iver och kärlek till livet få bestämma vad jag skall göra med mitt liv.

Från och med nu kommer jag bara umgås med människor som älskar mig och visar mig respekt. Från och med nu kommer jag mer och mer göra sådana saker som får min energi att lyfta och mig att flyga på min egna vingar.

Från och med nu kommer jag vara den unika fantastiska personen som jag alltid har varit. Men som jag innan gömt undan för världen. Från och med nu kommer jag slösa med alla de kvaliteer som jag har och det som jag vill dela med andra.

Från och med nu tänker jag lyssna mindre på vad andra tycker och tänker, istället lyssna på vad jag känner, vill och mår bra av. Från och med nu kommer jag följa mitt hjärta som vet vart jag skall gå.

Från och med nu kommer jag acceptera att saker inte ibland blir som jag vill men att jag alltid är på väg emot rätt håll i alla fall. Svaren finns där framme och lösningarna om jag bara har tillit till det.

Från och med nu kommer jag inte lyssna och följa min rädsla. Från och med nu kommer jag inte följa min ilska, för det finns ingenting i världen att vara rädd för. Jag är alltid trygg.

Från och med nu kommer jag släppa min kontroll som jag tror att jag har. För den kommer inte hjälpa mig dit jag skall gå.

Från och med nu släpper jag mina dömande tankar om andra. För de hjälper inte någon att hitta den känslan av samhörighet som vi behöver nu. Från och med nu övar jag mig i tålamod emot mig själv och andra.

Från och med nu kommer mina tankar om mig själv och andra få gå i kärlekens tecken. Det är så du och jag kan må bra och med det skapar vi den nya världen.

Från och med nu kommer jag känna mer tacksamhet över det och dem som jag har i mitt liv. Från och med nu kommer jag byta det kritiska tankarna emot nyfikna tankar till det som jag inte förstår. För då går jag och du inte miste om ett nytt unikt tillfälle att lära.

Från och med nu släpper jag taget och vet att allt är precis som det skall just NU.

 

Av Anna Damm 2018-09-08

Dela på Facebook