Idag väljer jag att ifrågasätta det som jag tänker. Tanken skapar känslan som skapar mitt liv.

 

Vad kan just Du göra för att släppa ditt eget motstånd till dina bestämda åsikter om dig själv och världen? Vet du ens att du kan ifrågasätta dina egna åsikter om det som är? Eller har du fastnat i din bestämda syn på tillvaron för att skapa trygghet och vattentäta skott emot förändring. Vet du vad som händer med stillastående vatten? Det blir unket och illaluktande. Precis det händer med oss när vi inte följer förändringen som måste pågå. Vi är här för att utveckla oss själva tillsammans med andra, att leva och glädjas, att upptäcka vad vi kan och vem vi är, vår egen potential. Det kan vi inte när vi stoppar oss själva i rädsla. När du berättar historien om den du är och den du bestämt dig för att vara, stänger du ute möjligheten till förändringen. Den förändringen som måste ske, för livet är förändring. Livet står inte stilla och väntar, den pågår nu. I alla nu som du har.

Måste Du tro på allt du tänker? Tänk om dina tankar motverkar det som du egentligen vill ha i ditt liv? Du skrämmer dig själv med dina tankar för att stanna kvar i tryggheten. Vad kan just du göra för att hitta din motivation i ditt liv? Vad skulle hända om du släppte ditt motstånd och bara lät dig följa med?

Idag väljer jag att inte tro på allt jag tänker.
Vad händer om jag vänder de negativa tankarna om mig själv och min omvärld som jag går med?

Från och med idag släpper jag ner min garde, min prestige och erkänner för mig själv, jag vet inte hur allt skall vara! Jag är öppen för förändring och förnyelse på alla plan. Det kommer att hjälpa mig och alla i min omvärld.

Glädjen och nyfikenheten är den jag är!

Med Kärlek
Anna

Dela på Facebook