Inre vetskap är när du inte har någon egentlig fakta, som kan styrka – Du bara vet!

Att följa sin inre vägledare är spännande! Det var dags för mig att flytta på mig från det jobbet som jag hade. Min känsla var att det var hög tid för mig att gå vidare. Efter lite funderande började jag att söka andra jobb men det kom inget som jag upplevde stämde överens med mig och det som jag ville ha. Jag blev erbjuden ett vikariat på en mindre ort, kände inte att jag ville säga upp mig från ett fast jobb för ett vikariat. Men jag hade på känn att det var dags att flytta på mig och så blev det med buller och bång.

Det var december 2008. Jag och min man var på Gran Canaria, Playa del Cura för att vila upp oss efter en mycket stressig höst. Det var fantastiskt väder och vi hade solat oss under dagen och motionerat en tur & retur till den härliga stranden Amadores.

Vi bestämde oss för att gå och ta siesta en stund. Sagt och gjort vi gick och vilade. Men jag somnade inte låg bara och dåsade och det kändes som jag hade någonting i pannan. Efter en lång stund tog jag mig i pannan och fick en stor vit fjäder i handen. Till min stora förvåning och lycka.

Så fick jag denna texten:

Låt livet flöda så som en vårbäck. Årstiderna de bara kommer och går, flödar utan stopp. Lev i nuet, fullt ut med allt vad det innebär av glädje och sorg. Inget är rätt eller fel.

Meningen med livet är Du. Endast Du. Allt som är, är Du

Släpp dina tårar fria i glädje och sorg.
Minnen av alltet har du glömt men de kan komma åter. Sök din glädje och ge dig livet åter. Att minnas ger klarhet i både kropp och själ.

Allt är lugn och stillhet där harmonin bor. Mitt ljus skall brinna som min längtan, min längtan att finna dig. Du kära
Din visdom bor i livets hav i dess bottenlösa djup. Väck upp din kärlek och gå emot ljuset. Där skall du få svar på alla dina frågor.

Vila sedan i din egen famn i trygghet. Förvissad om att allt är gott. Du är kärlekens blomma. Ty livet och alltet är ditt, du drottning av drottningar.

Ett tag efter det hände allt snabbt och jag bestämde mig för att starta eget företag som jag gått och drömt om så länge. Jag han precis sätta in en annons då jag samma dag hade en kund som hörde av sig och behövde mina tjänster.

När du står i din sanning öppnas alla dörrar på vid gavel.
Detta har hänt mig många gånger i mitt liv att plötslig så öppnar sig allting och du är på väg!

Du är aldrig ensam och du har alltid hjälp på vägen

Med Kärlek Anna

Dela på Facebook