Lägg dina problem på hyllan och låt dem ligga där

 

Ta alla dina problem och lägg dem på hyllan istället för att låta dem snurra runt i ditt huvud och ta din kraft så lägger du dem i från dig. På så sätt kan du lösa det som går att lösa, en sak i taget. Släpp ditt behov av att kontrollera och att ha kontroll. Den kontrollen är en illusion alltså någonting som vi tror att vi har. Men så är inte fallet i verkligheten. Vi har ingen egentlig kontroll.

Allt kommer att lösas sig när det är dax och det hjälper inte att du funderar dig sjuk på dem. När tiden är inne kommer du veta vad du skall göra. Ibland försöker vi till och med lösta sånt som vi tror kommer att hända. Det går ju inte lösa, lika lite som att du kan få saker ogjorda som redan har hänt. Så slappna av och ha tillit till dig själv och din inre kraft.

Jag väljer att se på saken på ett helt nytt sätt, jag väljer att reagera på detsamma på ett helt nytt sätt. När jag ändrar mitt fokus kommer jag se på saken på ett helt nytt sätt. Det är alltid jag som ser. Jag ser inte världen som den är, jag ser världen som den jag är. Det jag ser är inte sanningen det är min syn på saken. Alla andra har sin egen personliga syn på saken.

Jag väljer att släppa taget
Jag har tillit till att allt ordnar sig till det bästa
Jag har tålamod med mig och andra/ situationen
Jag håller mig lugn och i balans och då kommer lösningen, jag kan se saken klarare

Allt utvecklar sig till största nytt för mig
Allt som jag behöver veta kommer till mig
Allt är bra

Med Kärlek
Anna

©️ Copyright ®️ Mindpower.one

Dela på Facebook