Låt dina tankar bli ljusa

Jag fokuserar bara på det som jag vill ha, det som gör mig glad och tacksam och låter mina tankar bli ljusa och ser möjligheterna som jag har framför mig hela tiden. Jag väger varje beslut för att veta om det kan ta mig dit jag vill.

Allt är möjligt endast jag kan stoppa mig, inga egentliga hinder finns på min väg. Det är jag som skapar dem och jag kan skapa om. För det behövs bara att jag ser möjligheter där jag innan inte såg någon väg fram.

Jag är oerhört tacksam över att jag är på väg emot nya mål så mycket underbart är på väg in i mitt liv. Jag kan börja se tecknen på detta. Min själ vill alltid mitt bästa. Det gör mig trygg.
Jag släpper mitt kontrollbehov för att jag vet att allt kommer att komma till mig när det är dax.

Jag har tillit och är nöjd, glad och tacksam med det som är Nu.
Det är bästa medicinen för mina drömmar.

Ditt liv börjar och slutar med dig så även din upplevelse av livet. Väljer du att se att allt är möjligt, så är det. Väljer du att se att det inte är det så blir det också sant, och din värld skapas därefter. Din upplevelse styr dig och ditt liv utan att du vet om det, om du inte sätter dig själv bakom ratten.

Du är inte dina tankar! Så är du inte nöjd med ditt liv. Välj om. Det är ditt val.

Livet är som ett dignande smörgåsbord. Det är bara att ta för sig av läckerheterna. Allt kanske du inte gillar på bordet då låter du bli att ta mer av det som du inte vill ha.

Med kärlek
Anna

Dela på Facebook