Livet är alla nu som passerar låt dem bli ljusa minnen

Jag låter livet bara vara som det är, så står jag i mitt lugn i stor förväntan. Jag låter min dröm få lysa som en fackla framför mig. I min egen balans lever jag med glädjen som lyser upp min dag och kärleken som förgyller den. Allt är i sin perfekta ordning. Jag vet att allt kommer till mig vid rätt tid. Jag lyssnar i hjärtat efter det som kallar mig och vet att jag står stark på min väg. Låt ditt eget ljus få lysa upp din väg då är du precis där du skall vara. Det är inte målet som är din ändstation det är vägen. Låt den bli ljus och klar och glädjerik.

Åh plötsligt vet du ……
Det är dags att starta något nytt. Tron på dig själv och din starka längtan ger dig fart i det som vill komma. Tillit till att allt kommer när det skall. Du är på väg. Lev ditt liv i glädje över allt som du redan fått då kommer livet leverera mer av den varan.

Magiska Nystarter i vårt liv. Du kan och du vill , bara du har bestämt dig

Med Kärlek
Anna

Dela på Facebook