När det inte blir som du vill

Välj att släppa ditt motstånd till det som är och har varit och acceptera bara det som är just nu. Vet att allt är som det skall vara. Du kan inte ändra det som hänt och du kan inte ändra det som är just nu. Men du kan ändra det som blir och kommer i din framtid genom att se med nyfikenhet, acceptans, tacksamhet, tillit, generositet, tålamod och utan dömande på det som händer.

Då släpper du det som gör ont i dig, ditt eget motstånd, stress och oro till det som faktiskt är. Då öppnar du dig för möjligheten till en positiv framtid. Med kontroll kommer man ingenstans.

Medvetna val är nyckeln till frihet

Du har möjlighet att själv göra de valen varje minut av ditt liv. Det är alltid du som väljer hur du skall må i varje nu i ditt liv.

A miracle is a shift in perception from fear to love.

Fred startar med mig

När människor rasar i ilska och rädsla väljer jag att hålla mig lugn. Jag vet att jag inte behöver dras med om jag inte vill. Jag stannar i min egen energi. Med mina tankar, känslor och handlingar.

Jag är trygg, jag tar hand om mig och gjuter olja på vågorna.

Med Kärlek
Anna

©️ Copyright ®️ Mindpower.one

Dela på Facebook