När du står i din sanning

När du verkligen älskar dig själv och står i din sanning kommer du att städa ibland dina relationer. Du kommer att ta farväl av personer som inte tillför något i ditt liv längre. De som suger din kraft, de som gör dig ledsen eller trött. De som med på klistrade ansikten inte visar sig ”sitt sanna jag”. Du kommer att känna direkt att det dom visar inte stämmer. Din intuition kommer att skrika högt.

Jag var med om en sådan händelse nyligen när det som sades med kropp och tal inte kändes sant. Det var forcerat, påklistrat och oärligt. Jag fick känslan som ett slag i magen. Jag har alltid haft svårt med människor som inte visar sig utan sätter upp en fasad och ”spelar en roll”. Jag förstår att de gör så av rädsla. För att de inte själva tror att de duger som de är, men det hjälper inte. Jag menar inte de som är sig själva i en yrkesroll eller är professionella. Du kan ha olika sidor av dig själv och det kan ändå kännas genuint och unikt. Jag menar de som spelar upp en roll som är helt olik den dom är. Det finns inget unikt och vackert kvar.

De ger ett tomt skal till sin omgivning.
Känslan är lite som att höra någon sjunga falsk eller spela ett instrument utan att kunna spela, fast starkare. Jag mår fysisk illa, en stor olust känsla breder ut sig i mig. Jag täcker in mig med ljus för att inte bli så påverkad av obehaget. Det är likadant när människor ljuger. Det är ju faktiskt samma sak eller i alla fall liknande. Mitt sanningsfilter har alltid varit starkt ända sedan jag var en liten flicka. Det är inte alltid lätt att ha ett så starkt sanningsfilter. Men i dag är jag överlycklig över mitt, då det hjälper mig på min väg. Känns det bra, så är det. Känns det inte bra är det inte för mig.

Det vackraste jag vet är när jag ser en annan människa som är sig själv, som visar sig i sin underbara, unika skönhet. När den inre skönheten lyser igenom. Detta kan inget smink, lyft eller dyra märkeskläder göra. Det är din egen gudomlighet som lyser igenom. Jag har ingenting emot smink och dyra märkeskläder på en sådan person. Men det behövs inte för att personen är redan vacker. Det är man när man är genuin och sitt unika själv och står i sin egen sanning.

Så var dig själv älskade kvinna – Du är så älskad för den du är. Det finns bara en som du och det betyder att din energi kommer att fattas i världen om inte du är här på riktigt. Helt och hållet i dina vackra energier.

Med Kärlek

Anna

Dela på Facebook