Om du bara visste hur lika vi är

 

 

Vi kommer från samma ursprung.

Vi står alla med samma längtan att bli sedda för den vi är. Vi står med samma längtan över att nå våra drömmars mål. Vi står alla med samma smärtor som livet på olika sätt har gett oss. Vi står alla med våra rädslor för livets törnar. Vi tappar alla någon gång vår tillit till livet. Vi vissnar och dör vid kärleksbrist. Vi saknar en hand att hålla oss i när stormen går förbi. Vi darrar av gråt, rädsla och ensamhet när livet har skakat oss i våra grundvalar.

Så varför inte hjälpa varandra att växa istället för att döma.

Vi blommar när vi får kärlek. Vi växer till himlen när någon tror på oss. Vi står i vår kraft när vi skrattar tillsammans. Vi står i samma glädje när vi tillhör en gemenskap. När din hand är i min och jag ser dina leende kärleksfulla ögon kan jag allt. Bestiga berg, korsa Atlanten, alla vedermödor kan jag då klara av.

Min sorg kan lätta fortare om jag får landa i din famn.
Min smärta blir inte så djup när du lyssnar på vad jag har att säga.
Min kärlek blir mycket större tillsammans med dig
Min glädje sprider sig mycket längre när jag är med dig

Så ge mig livet

Med Kärlek
Anna

Dela på Facebook