Sluta jaga det som du inte vill ha och börja leva.

 

Människor lever sina liv i skuggan av sig själva och sin potential. Det gjorde jag också i många år innan jag lärde känna mig själv och min kraft, min lust, mitt driv. Jag är en kreativ person som älskar att skapa i alla dess olika former. Jag går dit min lust visar mig. Där mår jag bra, där hämtar jag kraft, energi och glädje. Som jag delar med mig till resten av världen.

Men det har inte alltid varit så självklart efter en hel uppväxt och vidare där, människor, skolor, arbetsliv talade om för mig vad jag kunde eller inte kunde, vad jag var bra på eller oftast vad jag var dålig på. (Varför lägga sitt fokus där? Det har jag aldrig förstått?)

Som ofta stod i motsats till min inre egna känsla. Stod jag i ständig förvirring och frågor väcktes i mig. Vem är jag? Vad kan jag? Vad skall jag göra? Men jag visste inte hur mycket jag än tänkte. För jag hade slutat att lyssna på det som var sant i mig. Jag lät mig istället ledas av vad andra tyckte att jag skulle göra.

Vi låter oss ledas/styras i de stora viktiga frågorna, som gör våra liv små och fattiga. Människor omkring oss styr in oss på vägar som vi inte skall gå, naturligtvis i all välmening. Om vi fått veta hur vi kunde nå våra sanna mål genom att följa vår intuition och inre röst. Så skulle våra liv/ vår värld sett annorlunda ut.

Så när du skall välja yrke, partner, boende, skola, dina kläder, dina vänner, din mat, dina tankar välj med hjärtat. Låt din intuition vägleda dig. Fokusera på det som du gillar och är bra på, där du känner lust och driv, en djup inre längtan, en hemma känsla. Dit skall du om du så bara skall köpa en liter mjölk för att kunna baka en kaka.

Vad du än tänker göra som du gör med hjälp av din lust och driv, så är det kreativitet och när du följer den känns livet värt att leva.

Inget är som du tror – det är bättre
Lev från hjärtat

Med kärlek,
Anna

Anmäl dig gärna till mitt nyhetsbrev för inspiration och att leva & skapa ett liv att älska. http://www.mindpower.one/

Du är fantastisk!

#hälsa
#välmående
#kurser
#glädje
#livsval
#oneness
#enlightenment

Dela på Facebook