The sky is the limit

I veckan tog jag ett stort beslut. Jag backade tillbaka, jag ändrade mitt tidigare beslut. För där jag stod nu kändes inte rätt, inte hemma, inte glädjefyllt för mig. Utan tungt tröttsamt och ett stort motstånd utifrån och in, mitt eget naturligtvis. Men det var min inre röst som talade och fast det var ett stort, svårt beslut så måste jag ta det. Det är det enda rätta för mig.

Det viktigaste för mig är att jag mår bra, att jag känner glädje och lust inför mina dagar, timmar och minuter i mitt liv. Nu står jag här med ny kraft, inför nya möjligheter och jag är redo att ta mig an det som nu vill komma fram i mig. Jag känner mig lätt, glad och pirrig. Jag är på väg någon annanstans och det känns rätt.

Vad jag vill säga med det här är. Det är aldrig försent att vända om, att ändra dig, att byta riktning. Du får alla chanser du kan få i ditt liv och du har all hjälp du behöver. Så var inte rädd för du kan flyga!

Idag väljer jag att vara öppen för förändring

Ditt liv, ditt val, ditt ansvar

Medvetna val är nyckel till frihet

Var rädd om livet

Med kärlek
Anna
©️ Copyright ®️ Mindpower.one

Dela på Facebook