Våga fortsätta att drömma

Minns du när du var inspirerad, lycklig och kände dig levande och i flow? I ett jobb, i en utbildning, i ett mål, i ditt liv, i dig själv? Känslan av välbehag och pirret, du känner för att ta hela världen i famn!

Jag glömmer aldrig när jag för många år sedan tog mitt körkort det är en av dessa fantastiska tillfällen då jag kände mig så inspirerad, levande och lycklig. Jag var runt 19 år. Det var så fantastiskt roligt att övningsköra och sakta men säkert lära mig, utvecklas. För att sedan när jag hade tagit körkortet kunde jag ta hela världen i min famn. Den känslan har jag med mig än idag men med nya saker som jag önskar. Jag hade med min önskan och aktion tagit ett steg i taget och nått ända fram. Jag var så stolt över mig själv och min bedrift. Jag hade lagt ner pengar, tid och kraft på att komma dit jag ville och nu var jag framme. Nu levererades belöningen. Jag hade nått mitt mål och jag svävade på rosa moln.

Att stå i processen emot ett mål som man så innerligt gärna vill nå i känslan hur möjligheterna öppnar sig, hur du tar steg framåt i livet, hur du lever i ständig glädje och förväntan. Det är det som livet handlar om. Man bara byter mål när man uppnått det som man i sitt hjärta längtar efter.

Den känslan, förälskelse, lycka, kärlek, är en av de mest skapande känslor vi har. När du är i den känslan ligger hela världen framför dina fötter, allt är möjligt, du ser inga hinder för någonting. Och eftersom dina känslor är skapande betyder det också att allt verkligen kan hända.

Den känslan kan du använda för att skapa det som önskar och må bra. Vad vill du känna kärlek inför i ditt liv idag?
Du kanske drömmer om ett nytt drömjobb, ett nytt boende, ett älskat husdjur eller en ny favoritplats i världen som du vill besöka. Känn känslan av förälskelse, lycka, kärlek och du hjälper dig själv att öppna portar du trodde var stängda, se möjligheter du inte visste fanns och skapa det liv du drömt om men inte trodde var möjligt.

Det du vill ha finns på en armslängds avstånd

Det är aldrig försent

Livet är en för evigt pågående process

The sky is the limit

Med Kärlek
Anna

©️ Copyright ®️ Mindpower.one

Dela på Facebook