Välkomna till mina bokreleaser i Ulricehamn och borås

 

 

Lördag 17 mars kl. 12.00-14.00 är du välkommen på bokrelease för min debut bok: När änglarna viskar i mitt öra

Var: Ulricehamns bibliotek, Ulricehamn
Hur: Där jag kommer att berätta om mig, min bok och mitt företag Mindpower.
O.S.A: Senast 12 mars till info@mindpower.one

 

Söndag 18 mars kl. 12.00-13.00 är du välkommen till min bokrelease för min debut bok: När änglarna viskar i mitt öra

Var: TJ Produktion, Trandared, Borås
Hur: Där jag kommer att berätta om mig och mitt företag Mindpower, frågestund, du bjuds på dryck och enklare snacks.
O.S.A: Senast 12 mars eller när de platser som erbjuds blivit bokade. till info@mindpower.one eller här.
Först till kvarn, 15 platser finns att boka OBS begränsat antal platser!

Nu har du chansen att få vara bland de första som får tillgång till denna denna bok som är en hyllning till livet och den kraft och den läkningsförmåga som vi alla bär på fröet till. Den vill ge en positiv tro och hopp till den som sårats av livet och visa på att man kan läka sina sår som man går med genom att ge sig självmedkänsla, trygghet, respekt och balans i livet.

Lärande har alltid attraherat mig, både praktisk och teoretisk för du kan inte ha den ena utan den andra. Sann och genuin förståelse börjar med att praktisk och teoretisk kunskap sammansmälter. Då äger man kunskapen och kan använda den.

Ta med kontanter, eller om du har swish så kan du givetvis köpa boken på plats!

Hjärtligt Välkomna!

Med Kärlek
Anna Damm
pedagog, författare, illustratör, livskonstnär & coach.

Dela på Facebook