Vi tror att vi är så ensamma

När vi skrapat på ytan så visar det sig, våra likheter, vår längtan, våra tillkortakommanden, vår uppväxt, våra rädslor, våra sorger, vår ensamhet, vår förtvivlan. Vi kan i klarhet se vad som fattas, vad vi söker, vad vi behöver finna.

När jag fått berätta min historia ser du dig själv i många delar av mitt liv. När jag lyssnat på din historia så förstår jag mig och dig bättre, jag ser mig i dig. Vi är så lika mer lika än olika. Vi är sammanflätade i en, våra själar lyser i samma ljus, spelar samma melodi i samma frekvens, inte i allt men i stora delar. Vi har så mycket att lära av varandra, så mycket läxor som vi kan se så tydligt när vi visar varandra med kärlek.

Så istället för att döma borde vi lyssna, lyssna när hjärtat talar. Där kan du höra att melodierna spelar i samma takt. Jag blir så full av kärlek varje gång jag får höra din historia. Ditt öde är mitt och mitt öde är ditt. Så berätta din historia älskade vän, själsfrände och lärare.

Låt mig få höra vad du har att säga.

Min historia kan du hitta i min bok: När änglarna viskar i mitt öra.

Den handlar om: Att leva med ångest och panikångest i ett halvt liv. Vad som styr dig och varför? Att leva med rädslan som reskamrat skapar ett otryggt liv. Hur man sakta men säkert bygger en ny grund.

Jag ville så innerligt gärna hjälpa dig min vän, min kära. Men du lät mig inte komma in. Din dörr var stängd och igenbommad. Inget ljus kunde ta sig in i ditt mörker. Så jag står här alltjämt utanför din dörr och knackar och väntar. Redo att gå in och ta dig i min famn min älskade vän.

Lär mer och kan att köpa på:
http://www.mindpower.one/…/bok-nar-anglarna-viskar-i-mitt-…/

 

Dela på Facebook